Velkommen tilbake!

Denne flotte tegningen fikk jeg av en gutt på 4 år idag! På oppfordring fra gutten selv legger jeg den nå ut på Internett. Han mente at da kunne han og mamma gå inn på nettsiden og se på den sammen!

Jeg er imponert over den digtale kompetansen og følger oppfordringen mer enn gjerne! Tegningen viser en edderkopp som kjører bil - tenk det:-)

Jeg benytter også denne anledningen til å ønske hjertelig velkommen tilbake til nytt barnehageår i Tre Troll. Vi er så smått igang, og fra og med neste uke starter vi opp med tilvenning for nye barn og flere av de gamle barna kommer tilbake etter en god og lang sommerferie. Vi har hatt åpent i hele sommer for første gang, og det har vært noen veldig rolige uker i slutten av juli. Men uteområdet har fått en skikkelig renovering i sommer, og nå nyter vi de nye områdene våre fullt ut. Det er spennende med ny sykkelsti, ny huske og fint gress flere steder.

Vi gleder oss til høsten i barnehagen, og har i dag tatt imot Kathrine som er ny pedagogisk leder på Trollstien. Velkommen til oss Kathrine!

Vi har også vært så heldig å kunne tilby Fakhria fast vikariat i 50% stilling de dagene Katarzyna studerer. Det betyr at personalkabalen er ferdig lagt, og at det ble noen små justeringer etter at Dagmar fikk seg ny jobb på tampen av barnehageåret. Se på oversikten over ansatte hvem som jobber på hvilken avdeling.